Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TERVETULOA TOISEEN VALTAKUNNALLISEEN KRIISI- JA TRAUMAKONFERENSSIIN

  •     Konferenssin alustava ohjelma löytyy täältä
  •     Konferenssiin voit ilmoittautua täällä
  •     Konferenssin nettisivut löytyvät täältä


Abstraktien jättöaikaa jatkettu 3.4. asti!

Traumaterapiakeskus järjestää yhteistyössä Suomen Psykologiliiton kanssa toisen valtakunnallisen kriisi- ja traumakonferenssin 1.-2.11.2018 Finlandia-talolla Helsingissä.

Ensimmäinen valtakunnallinen kriisi- ja traumakonferenssi järjestettiin vuonna 2016, jolloin siihen osallistui 500 kriisi- ja trauma-alan työntekijää. Konferenssissa oli yli 50 luennoitsijaa.

Konferenssi luo yhteyksiä akuutin kriisityön, vakavan pitkäkestoisen traumatyön, pakolaistyön ja päihdetyön välille. Kriisi- ja traumatyön kentällä syntyy paljon ammatillista tietoa, jonka jakaminen voi antaa muille uusia ideoita ja auttaa heitä kehittämään työtään. Tähän ammatilliseen vuorovaikutukseen konferenssi antaa mahdollisuuden samoin kuin yhteyksien luomiseen tutkimuksen ja ammattikäytännön välille. Osallistujien joukkoon odotamme viime konferenssin kokemuksen perusteella laajaa kirjoa eri ammatteja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista poliiseihin ja pappeihin sekä tutkijoihin ja opettajiin.

Konferenssi on suomenkielinen.

Tiivistelmän jättö

Voit esitellä ammatillista projektiasi, hyviä toimintakäytäntöjä tai tutkimusta Kriisi- ja traumakonferenssissa suullisesti tai posterilla.

Kirjoita tiivistelmän alkuun seuraavat tiedot

Tekijät: sukunimi, etunimi, oppiarvo, virka, työpaikka tai yliopisto ja laitos / yksikkö

Yhteyshenkilö:
nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite

Esityksen nimi:  

Toive esitysmuodosta:
suullinen esitys vai posteri esitys


Tiivistelmä kirjoitetaan ykkösrivivälillä ja siinä tulee olla enintään 300 sanaa. Siitä tulee ilmetä ammatillisen projektin, tieteellisen tutkimuksen tai hyvien toimintakäytäntöjen tausta tai tarkoitus, menetelmät ja keskeiset tulokset sekä johtopäätökset. Tee tiivistelmä ohjeiden mukaisesti ja tallenna se esityksen nimellä (tai sen alulla). Lähetä tiivistelmä viimeistään 3.4.2018  sähköpostin liitetiedostona (pdf) osoitteeseen  abstraktit@traumaterapiakeskus.com

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 16.6.2018 mennessä.

Tiivistelmistä koottava abstraktikirja jaetaan konferenssin osallistujille.


Osallistumismaksu konferenssissa esiintyville, hyväksytyn abstraktin jättäneille:
397,80 € + alv 24% / molemmat päivät tai 245,30 € + alv 24% / vain oma päivä


Tulostettava konferenssiesite


Menneet:

Konferenssi 2016 Finlandia-talolla
Konferenssi 2016 media