Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Traumaterapiakeskus on jo 20 vuoden ajan kerännyt asiantuntemusta pitkäaikaisen, vakavan ja varhaisen traumatisoitumisen hoitoon liittyen.  Olemme kehittäneet ja tuoneet Suomeen kliiniseen kokemukseen pohjaavia lähestymistapoja/työmuotoja.

Koulutusten järjestäminen ja kirjojen kustantaminen ovat hyviksi koettuja keinoja laajentaa ja syventää traumatietoutta Suomessa.


Oulun yliopisto toteuttaa TRAUMAPSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN (painopisteenä vakavat kiintymyssuhdetraumat) 76 op 2019-2023 Helsingissä.
sekä
TRAUMAPSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN (painopisteenä keho-orientoitunut traumatyöskentely) 77 op 2019-2022 Helsingissä


Kathy Steelen kirja  "Traumaperäisen dissosiaation hoito - Käytännöllinen, integroiva lähestymistapa" on ilmestynyt. Kirjan voi tilata verkkokaupastamme.

Traumaperäisen dissosiaation hoito - Käytännöllinen, integroiva lähestymistapa

Apua vanhemmuuteen opas on nyt ladattavissa

-tietoa kaltoinkohtelusta juontuvien vanhemmuuden pulmien kanssa selviytymiseen

(Traumaterapiakeskus ry: Vakava traumatisoituminen ja vanhemmuus –projekti  2012-2016)


Sensomotorinen_psykoterapia_etukansi.jpg

"Sensomotorinen psykoterapia - Keinoja trauman ja kiintymyssuhdevaurioiden hoitoon" kirja on nyt myynnissä.  Kirjan voit tilata verkkokaupastamme.


"Hoivattavaa vanhemmuutta" kirja nyt myynnissä verkkokaupassamme

Kirjan hinta 44 e (sis. alv 10%) "HÄPEÄSTÄ MYÖTÄTUNTOON - näkökulmia vakavaan traumatisoitumiseen"

Kirja tuo kaivattua suomalaista näkökulmaa vakavaan traumatisoitumiseen, jonka syistä ja hoidosta on Suomessa kirjoitettu vähän.  Kirja koostuu 19 suomalaisen psykoterapeutin ajankohtaisista artikkeleista.  Kirjoittajat edustavat lähtökohdiltaan eri psykoterapiasuuntauksia ja heillä kaikilla on pitkä kliininen kokemus sekä laaja traumapsykoterapian asiantuntemus.

Artikkeleissa tarkastellaan vakavaan traumatisoitumiseen liittyviä kysymyksiä monipuolisesti niin psyykkisellä, neurologisella, sensomotorisella kuin yhteiskunnallisellakin tasolla.


Euroopassa toimii Euroopan trauma-ja dissosiaatiojärjestö ESTD. ESTD: n jäseneksi liittymällä pääsee samalla jäseneksi myös ISSD:hen (eli maailman dissosiaatiojärjestöön). ISSD:n jäsenille tarkoitetuilla sivuilla on paljon trauma-alan kirjallisuutta saatavilla esimerkiksi Journal of Trauma and Dissociation- lehden vuosikerrat sekä monia muita trauma-alan julkaisuja. Jäsenmaksuun kuuluu Journal of Trauma and Dissociation lehti sähköisessä muodossa.

ESTD järjestää joka toinen vuosi konferensseja Euroopassa, seuraava on 2019 Roomassa.